İNEGÖL'ÜN YENİ EĞLENCE MERKEZİ AÇILDI

İNEGÖL

Mobilyası, köftesi ve kaplıcasıyla adından söz ettiren İnegöl'ün eğlence dünyasıyla da adından söz ettirecek Aydoğdu Eğlence Kompleksi, Yeniceköy Mahallesi'ndeki gölet alanında hizmete girdi.

İnegöl’de eğlencenin yeni adresi olacak Aydoğdu Eğlence Merkezi, Yeniceköy Mahallesi’nde bulanan gölette son derece modern, kapalı düğün salonu, kır düğün alanı, kıl çadırdan oluşan cafe-restaurant, çocuk oyun alanları ve lunaparkı ile İnegöllülere hizmet vermeye başladı.

 

KONSERLE AÇILDI

Geçtiğimiz gün hizmete giren Aydoğdu Eğlence Kompleksinin açılışı da ismi gibi eğlenceli oldu. Konserlerle başlayan eğlencenin sunuculuğunu Serpil Vurucu’nun yaptı. Ses sanatçıları Umut Kılbacak, Umut Gendigelen ve Cansu Sevinç, Aydoğdu Eğlence Merkezi’nin açılışında İnegöllüleri ve Yenicelileri coşturdu.

 

İşyeri sahibi Hasan Aydoğdu, yaptığı açıklamada İnegöllülere farklı bir eğlence merkezi sundukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Kompleksin içinde Restaurant, Cafe, Gölbaşı kapalı düğün salonu, Gölbaşı kır düğün alanı, çocuklar için lunapark oyun gruplarının olduğunu belirten Hasan Aydoğdu, “Önümüzdeki günlerde ise gölde gezinti sandalları da yer alacak. Burası toplu yemeklere, balolara da açık bir mekan. Bütün İnegöllüleri göletteki eğlence kompleksimize bekliyoruz. Aileler burada oturup yemeği yerken çocuklarını da bizim gözetimimizde eğlenecekler. İnegöl’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Kompleksin açılışına; Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, İlçe jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş, Türkiye Muhtarlar Birliği Federasyonu Başkanı Bekir Kahyaoğlu, İnegöl eski Belediye Başkanı Cemal Arık, Yeniceköy Eski Belediye Başkanı Hasan Aksu ve İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile davetliler katıldı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07